19 februari 2019

En tonåring!

Wow! Tänk att idag är jag mamma till en tonåring! Igår kväll var det 13 år sedan vi hade mellofest hemma & vår prinsessa valde att komma! Inatt var det 13 år sedan hon föddes. Och idag var det 13 år sedan gudmor C kom trippandes i sina high heels så att det klapprade på hela förlossningsavdelningen :-)


Idag smög jag upp & väntade på att pappa J & lillebror R skulle ringa från Italien så att vi kunde sjunga för L tillsammans. L undrade nog vad jag höll på med, ha ha! 

Så efter lite skönsång (hrm) och paketöppning fick hon våfflor med Nutella till frukost. Våfflorna har hon sett i Stranger Things (tror jag...) och Nutella funkar ALLTID! En klockren start på dagen!

Min älskade fina trettonåring! 

Det är så klart lite annorlunda att fira sin födelsedag på ”bortaplan”, men L är ganska van då hon ofta fyller år på Sportlovet. 

Planen i eftermiddag är att testa något som ingen av oss smakat tidigare. Spännande! Nu väntar vi bara på att gudkusinen ska sluta skolan & twinsen ska sova middag. Och sen vet jag visst att det blir lite mer firande ikväll :-) 






5 kommentarer:

Fnulan sa...

Åååå men grattis till världens finaste tjej och hennes underbara mamma. Grattis till att just ni blev ni. KRAM

Amanda Kanterfors sa...

Grattis till din 13 åring! Tänk vad tiden går fort, jag gillar våfflor men jag har inte riktigt gillat nutella :)

Sandra sa...

Grattis, grattis till 13 åringen, hoppas hon får en fantastisk dag ❤

Therese sa...

Grattis till din fina stora tjej! Och ja, ni ser ju ut att ha det förträffligt på er tjejresa! Ha det fortsatt fint! KRAM

Unknown sa...

Stort grattis på födelsedagen till L 🌷 och även till mamman och pappan som firar 13 år som föräldrar.