10 september 2014

I mammas fotspår

Igår kom L hem med en lapp från skolan om att börja spela blockflöjt. Redan idag var det sista dag att anmäla sig och det var lite oklart om man skulle fylla i lappen eller ringa till läraren. Så jag gjorde både och! Och det var nog bra, för L fick en plats och kör igång redan på måndag.

Så idag blev det blockflöjtsshopping!


Tyckte att det var lika bra att köpa en till lillebror också, annars skulle det väl bara bli bråk :-)

Min mamma skrattade när jag berättade att L ska börja spela flöjt. Hon tyckte att L är strået vassare än mig. Och jag förstod vad hon menade! Jag provade också på en massa olika aktiviteter när jag var liten. Fast kanske inte riktigt lika många fram till 8 års ålder!!

6 kommentarer:

Jenny sa...

Kul att ni ger henne chansen. Gullig bild :)Kram

Livet på Citronodlingen sa...

Jag spelade ocksa blockflojt... Vilken pina det maste ha varit for mina foraldrar... hahaha ;)

Tina sa...

Det är ju jättekul att hon vill testa på olika aktiviteter. Testar man inte så vet man ju inte om man gillar det eller inte! KRAM

STINAS.ME sa...

Så kul, det är verkligen vackert! Ha en fin dag!

Emelie sa...

Nämeeen har blockflöjten kommit tillbaka :-D Var ju hur inne som helst att spela det när jag var 8 år :-D

I Evelinas skola får alla barnen lära sig att spela fiol i 0:an och sen får dom välja själva om dom vill fortsätta i 1:an :-)

Kram

Helen.HUSnrNIO sa...

Prova på blockflöjt tillhör barndomen det. Jag spelade ett tag och gick sen över till tvärflöjt och kombinerade sen tvärflöjten med piccolaflöjt och saxophone. Så kul med blåsintrsument därför kändes det en smula trist dels att W aldrig ville prova på blockflöjt och intresset för tvärflöjstspelandet höll bara i sig ett år för henne.

Klart att även lillkillen ska ha en egen flöjt! De lär sig så mycket av att vara med stora syskon så snart spelar även han :)

Kram