08 september 2014

Ingen att klappa...

Det är nu tre veckor sedan vi fick klappa vår fina D för sista gången.. Och hon är saknad! Det är väldigt tomt här hemma.


Det är små vardagliga ting som gör påminnelsen starkare.

När man ser flingor under bordet som R tappat och ingen ätit upp.. När man skär upp en falukorv och inte har någon att ge den där yttersta biten vid själva metallringen.. Att igen kommer och möter en när man varit hemifrån och öppnar ytterdörren. Ingen som står och viftar på svansen högst upp i trappan på jobbet. Det finns inget på golvet i sovrummet där korgen stod, ingen att klappa godnatt..


Det är ingen som puffar på ens arm när man sitter vid ett bord, bara för att hon vill ha lite kli. Det finns ingen som tränger sig in mellan alla bordsben, stolsben, barnsben och vuxenben för att kunna ligga under köksbordet.

Det finns ingen som kommer så fort man öppnar kylskåpet.

Det finns ingen att klappa...

9 kommentarer:

Jenny sa...

Massa kramar till er 💕

Helen.HUSnrNIO sa...

Visst blir det tydligt och så tomt. Jobbigt!
Kram

STINAS.ME sa...

Men åh så sorgligt, vad hände med henne?

Kram

Tina sa...

Åh jag förstår att det måste vara så tomt vännen! Jag lider verkligen med Er! Många kramar!

Therese sa...

Vet hur konstigt det är där i början, jag hörde Dobbys klor klicka i golvet länge efter att han försvann... Men nu har vovven det bra, inte ont och gammal utan skuttar i hundhimmlen <3 Massa kramar till er!

emelie sa...

Massa styrkekramar till hela familjen <3 Blir alldeles gråtig nu! PUSS

Veronica sa...

Stor kram. Känner igen den känslan, det är så mycket från små detaljer till hopp och spring som måste få smälta. Det är tufft men samtidigt ett fint beslut att hjälpa den som har ont. Tänker på er och på henne, helt underbar.

Maria sa...

Det blir så galet tomt när de är borta :(

Många kramar till Er!

Theresa sa...

Åh... Många stora kramar! Förstår att det är tomt... ♡