19 juli 2009

Hawaii-fest och dagen efter

Puh, jag är inte vad vid att vara en nattsuddare. Inte nu längre. Klockan är fem och jag har inte gjort så många knop idag. Men vad kan man säga? "The winner takes it all..". La la la la la la. Här ser ni min pineappledress som jag hade på Hawaiifesten igår. Observera guldskorna som matchar klänningen.. OCH jag hade ett guldsnöre till själva huvudbonaden...

Man måste ju bjuda lite på sig själv.. Och här ser ni mitt pris för bästa outfit.

En vinare och en countryskiva som blev över vid förra årets western-fest... Ha ha ha!!!

Inatt blev det också en gammal goding i repris. En Q-kebab! Alla som var med på vårt bröllop vet vad jag pratar om :-) En smarrig, vitlöksdrypande kebab perfekt för att lindra den eventuellt kommande baksmällan. För er som inte var med vid vårt bröllop så kan jag berätta att det förr fanns en nattklubb som hette Q här i stan. Bredvid den fanns/finns en kebab/pizzeria med ett helt annat namn, men allmänt kallad Q-kebaben (säg det snabbt...). Det var dit man gick när man var på väg hem efter en natt på stan. Mums! När vi skulle gifta oss förra sommaren pratade vi om både smörgåstårta och korv till nattamat, men eftersom vi lät den övriga menyn spegla oss som personer så tyckte jag att vi skulle ta kebab till nattamat. Och det uppskattades verkligen!

Ikväll ska maken laga mat, eftersom jag lätt hade nöjt mig med pizza eller något annat väldigt onyttigt och självlagat. Men som den köttälskare J är så vill han ha kött och bakpotatis. Så kött och bakpotatis blir det. Men inte tillagat av mig alltså.

7 kommentarer:

Åsa sa...

Vilken fin outfit!! Tror jag det att du fick ett sånt fint pris :-)

Ingela la la sa...

Vilken härlig klänning ni fick till Jag skriver ni eftersom jag vínte vet riktigt hur mycket du sydde på den till slut ;)
Vilken partypingla du verkar vara då... Du, det är klart att du vann!
Det blir nog inte så mycket VV för mig heller den närmsta tiden.. Det kommer, det kommer. ;)

Kram

Potatishäxan sa...

Så snygg du var!!!!
Här har du en som har ätit ett antal Q-kebaber i sitt liv, det är aldrig så gott med en kebab som vid 5-tiden på morgonen. =)

Men det var rätt länge sen sist...

CharmKatti sa...

Jäklarns vad bra den blev!!
Förstår att du vann, och vilket pris, inte dåligt liksom:-)

Miafia sa...

Åhhh den där blev ju kanonbra och tänk att du oroade dig så!!

Grattis till suverän utstyrsel och till priset! :-)
Kram

Rebecca sa...

Wow, vad häftig du var! Riktigt bra blev det ju och klart att du vann.

Kram kram

mamma russin sa...

hej gumman...:)
så roligt att du tittade in.. självklart så skriver jag till dig bland gala mammorna..:)

vilken super outfit du hade.. klart du skulle vinna.. hade du sytt den klänningen själv? tyckte jag läste cet under här.. ?

kramkram gumman