22 april 2009

Spikar

Glömde skriva innan att jag lånat en spikmatta av en kollega. Testade för första gången igår. Börjde med t-shirt på, men då kändes det inget alls. Testade sedan utan tröja men med en kökshandduk, men samma sak. Utan något annat än min hud mot spikmattan så var det en annan femma.. aj, aj, aj! Det var inte många minuter jag kunde ligga där och jag spände mig nog en hel del. Men jag ska ge det ytterligare en chans nu. Alla verkar ju gilla det här med spikmatta!

5 kommentarer:

CharmKatti sa...

Jag funderar oxå på att skaffa en...men känner mig lite osäker.
Och du, hur gör män för att hinna så lite på så mycket tid?
Är det inte fantastiskt så säg:-)

Jessica sa...

Vad är allt detta om spikmatta? VAd ska det göra för nytta? Verkar lite udda tycker jag att ligga på en spikmatta, men det gör alltså gott på något vis i kroppen?!? Är det som multimega-akupunktur effekt eller nåt? :-)

Wojtan sa...

Jag är såååå sugen på att testa detta med spikmatta. Min granne har en så jag ska ta och låna den en dag. Alla säger att man mår så bra efteråt och sover supergott.

Kram från mig

Popprinsessan sa...

Jess, ja det ska visst vara som akupunktur - på hela ryggen på en gång. Det ska stimulera olika punkter, vara bra för att frigöra spänningar, sova bättre osv. Men jag har inte hittat den där känslan riktigt ännu... det är liksom inte skönt att ligga på den där mattan med sin nakna hud... Och har man tröja emellan så känns det nästan inget alls. I-landsproblem, som vanligt ;-) Har dock inte gett upp ännu, utan ska försöka ett par gånger till.

Louise sa...

Låter helt galet dett med den populära spikmattan. Skall vara bra för avslappning eller hur är det? Känner mig iaf inte särskilt lockad att prova. Du får utvärdera den sedan så att vi vet om det är ngt att ha :-)