25 oktober 2019

Höstlov!



Idag drar vi till Stockholm för lite höstlovshäng. Eller det är en sanning med modifikation - J skulle jobba på ett kundevent och frågade om familjen ville följa med. Åttaåriga R ville så klart också jobba så saken var biff! Grabbarna jobbar och tjejerna hänger :-)

Vi kommer att vara i huvudstaden ett par dagar sedan dra på finlandskryss :-D Sedan kommer vi tillbaka hem lagom för att hinna förbereda och fira lite Halloween.

Vi har väldigt sällan varit hemma just på Halloween, vilket efterfrågats av barnen.
Förra året var vi i Spanien på höstlovet och där var inte något firande, det visste vi eftersom vi var där även 2016.


Året innan (-17) var vi i Florida och där var det desto mer firande, he he! Fast på ett lagom, trevligt sätt, då vi trick or treatede i ett butiks- & restaurangområde som ordnar ett event för barnfamiljer, så att alla butiker delar ut godis osv. Bra för turister som oss som liksom inte känner någon och inte vet vilka hus man kan knacka på osv.


Detta visste vi också eftersom vi även varit där tidigare på Halloween, 2015. Vi har också firat Halloween i Boston (-13) hos vännerna där och det var riktigt kul! Det var Halloween på riktigt! Sådan familjefest! Alla, vuxna som barn hängde ute i trädgårdarna och alla var glada och trevliga när barnen kom för Trick or treat.


I år kommer vi dock att att vara hemma på Halloween, med lagom mycket pynt och lagom mycket godis :-D

Men först alltså: Stockholm, vi är på väg!

6 kommentarer:

Amanda Kanterfors sa...

Åh vad roligt att ni har firat Halloween utomlands det har jag faktiskt aldrig gjort. Måste varit häftigt att fira det i Usa. :)

Mina sa...

Låter som en härlig start på höstlovet ❤ Häftigt att ni tidigare firat Halloween i Usa. Då blir det verkligen på riktigt ❤

Fnulan sa...

Stockholm är inte fy skam =) Mjen vilka härliga Halloweens ni har upplevt genom åren. Underbart!

carro sa...

Vilken underbar lyx att ni kan hänga med när han ska jobba i Stockholm Åh åka på kryssning hade jag med viljat göra.Det ska bli spännande att få se hur ni fixar ordning ingör Halloween där hemma

Amanda malmflod sa...

Åh vad kul att haluwin är i gång nu 😊 hoppas ni får ett fantastiskt höstlov

Marie Karlsson sa...

Ohh så härligt det är ni värda, skönt att komma iväg på något =D