13 november 2019

Svårt att andas & skattjakt

Idag fick jag ett samtal från skolan. Aldrig bra när det står ett sådant nummer i telefonens display.. Det var ingen fara, men R kände att han hade svårt att andas efter att de gjort beep-test på idrotten. Och eftersom det är en kille med mycket spring i benen hade han kutat på.

Även om han haft mycket problem med astma tidigare så har det aldrig visat sig vid fysisk aktivitet, så vi håller tummarna att detta var ett engångstillfälle.

När jag kom till skolan för att lämna lite luftrörsvidgande medicin ville R inte vara kvar i skolan utan vi valde att åka hem och slappa en stund. Han var nog mest rädd över känslan han upplevt.


Efter lite Ikea-besök och annan shopping fick jag oväntat en liten skattkarta av R. Den visade var jag skulle hitta den första ledtråden, vilken sedan tog mig vidare till nästa och nästa. Det är en mycket omtänksam, kreativ och finurlig 8-åring vi har!

4 kommentarer:

Marie Karlsson sa...

Hoppas att det inte är astma då, förstår det var otäckt, så söt skatt du fick =D

Amanda Kanterfors sa...

Stackarn att han har haft astma, vissa i min släkt har det men jag själv har aldrig haft det. Vilken rolig grej han kom på. :)

Bland Kastruller och Vinglas sa...

Vilken kärleksfull, finurlig unge du har, så roligt!!
Hoppas att andningsproblemet just bara var överansträngning och en engångs grej
Kram Kajsa

Fnulan sa...

Men usch låter inte alls kul. Tur att dom hörde av sig <3 Så mysigt att skippa skolan och bara vara. KRAM på er båda