15 november 2019

Solsidanhelg, julmust & Backgammon

Idag bär det av mot Solsidan efter skola & jobb. Ja, just nu är det lite knepigt och säga att vi ska åka till "stugan", för stugan finns ju inte längre. Vi håller på att öva på att säga sommarhuset, för det kommer ju att bli ett hus inom ett halvår, men just nu är där liksom inte mycket.

Vår lilla, lilla gäststuga står kvar, och det är den vi sover i nu när vi är där. Och bastustugan, men kök och dusch/toalett - där vi liksom hänger. Fast jag gissar att det blir att ta fram dammsugaren och dammtrasorna direkt när vi kommer fram eftersom byggarna har tillgång till bastustugan :-)

Men det ska bli mysigt att komma dit ändå, trots den spartanska statusen.

En gammal bild i brist på gräs och sol just nu...
Har faktiskt packat ner både julmust, glögg och pepparkakor... Och ett dofljus från Yanke Candle med lite julig doft.. Jag veeet - det är tidigt! Men, det kommer att vara så mörkt där, och jag ser fram emot att sitta där och mysa, spela spel, hänga med vänner och bara vara! Själv är jag inte speciellt glad för glögg, men det finns det andra som är :-) Jag håller mig nog till att premiärdricka lite julmust. Och så ska R & jag lära oss att spela Backgammon - vilket jag inte gjort på många år och helt glömt bort. Så, det är mina goals för helgen, vilka är dina?

4 kommentarer:

Mina sa...

Det enkla kan i bland våra riktigt mysigt, speciellt med lite julkänsla i form av pepparkakor och glögg. Bara av att se utsikten kan jag tänka mig att det är helt fantastiskt att vara där ❤ Trevlig helg fina du ❤

Amanda Kanterfors sa...

Vad mysigt att vara vid erat soon to be sommarhus. Ni kommer ju verkligen ha en fin utsikt. Jag har än så länge inte druckit julmust.... än :)

Kamillas Kamera sa...

Bara bra saker nerpackade i din väska tycker jag. Julen kommer bara närmre och närmre för varje dag. Lite konstigt är det allt att det är juligt i de flesta butikerna i mitten av november allt.

Bland Kastruller och Vinglas sa...

Gillar inte heller glögg men bjuder gärna på glöggfest. Backgammon det gillar jag och mannen och jag spelar det ofta när vi är iväg på telefonen. Eller tar med det riktiga på picknicken
Kram Kajsa