09 februari 2019

En just nu


Just nu...

längtar jag efter: Sol. Det behöver inte bli varmt, för jag är medveten om att det bara är februari, men det får gärna bli lite klarare väder. Just nu är det bara grått och fuktigt. 


är jag ledsen över: Inte jättemycket faktiskt. Visst hade det ultimata varit om alla hade haft hälsan osv, men det kunde också varit värre. 

ser jag fram emot: Att få hänga med min vän Cool idag!


läser jag: Denise Rudbergs "Åtta steg bakom". Jag har hållit på med den en tag, men det blir inte så mycket läsande för tillfället. Lyssnar samtidigt på "Oh helga natt" a Sara H. Olsson. 


betar jag av: Gamla avsnitt av Blacklist. Såg den serien när den gick på tv för många år sedan, men har nu börjat om. Det ska bli nice när jag kommer till ett avsnitt som jag faktiskt inte redan sett :-)


saknar jag: Att hänga på Solsidan. Ser liksom inte ens en öppning i kalendern för ett besök österut... 


blir jag glad av: Ordning och reda. Är inne i en fas där det känns såå bra att rensa!


skulle jag behöva: Tid. Men när behöver jag inte det liksom...? 





Tidigare: Vaknade tidigt. Visst är det typiskt, när man väl kan sova lite längre. Men hade en tanke i huvudet som jag inte blev av med och när jag tog telefonen för att skriva ner det så var det kört. 

Innan: Passade jag på att vattna blommorna :-)

Nu: Myser R och jag i soffan med lite tända ljus och en kopp te (för mig).

Snart: Är det frulletajm här i Lejonkulan. Vi ska bara få upp den stora loppan också. 

Senare: Blir det ishallshäng för mig och R, då ska kolla på kompisen som spelar hockey.

Ikväll: Taco-kväll med mello-häng med vännerna som förmodligen behöver tina upp sig efter en dag i ishallen.


Hur ser det ut för dig?

10 kommentarer:

Queenlillan sa...

Härlig lista ja vem vill inte ha sol man känner ju sig så sjukt deppig å seg utan solen 😂 låter som en mysig aktivitet älskar ishockey. Hoppas du får en fortsatt bra dag. Här hemma blir de nog det gamla vanliga.

Hannas krypin sa...

Vilken rolig lista! Bra lördagsplaner. Själv är jag fortfarande sjuk så jag är hemma från jobbet. Usch, jag vill inte se min lön den här månaden men det löser sig nog. Jag ska bara läsa lite fler bloggar och sedan tänkte jag försöka läsa lite i min kurslitteratur.

Unknown sa...

Vacker bukett!

Jag längtar också efter sol och värme. Nästa resa blir som det ser ut just nu inte försen i mitten på JUni, till släkten i Jugge... Hoppas SÅ på värme här innan dess.
Mysigt att åka skridskor. Här ska vi packa flyttlådor!

KRAM

Madelene sa...

Härlig lista. Vill gärna att solen också ska titta fram. Hela veckan här har de vart regn och regn så solen får gärna komma fram

Fnulan sa...

Vilka härliga frågor och svar. Att jag aldrig varit på din Solsida. Vi måste lösa det... KRAM nu är det dags att fixa 20 års kalaset. KRAM

Anna sa...

Jag längtar precis som du efter sol och klart väder, men det behöver inte bli varmt för mig heller :) Ikväll blir det god mat och Melodifestivalen här hemma :)

Therese Carlsson sa...

Jag längtar till sol och värme jag med för denna kyla den får mer än gärna försvinna. I kväll blir det mys med släkten i Stockholm

PT Lilla Ax sa...

Lite glädje att beta av gamla serier... Själv jobbar jag mig genom criminal minds, minns de flesta avsnitt jag ser, men finns något tillfredsställande i att se allt från start till slut.

Amanda Kanterfors sa...

Vilken rolig lista! Vad mysigt att äta tacos och se på mello dock så har jag tröttnat på mello men tacs är inte fel :)

Sandra sa...

Jag längtar också efter sol, en sån där vinterdag med snö som gnistrar och en härlig sol som lyser. Underbart!
I dag jobbar jag till 19.00, men ska kompa ut redan 18.00 tänkte jag �� Jag behöver vila ❤