19 juli 2013

Stick & brinn

Det blir lite dagen efter hela tiden här på bloggen så här i semestertider. Igår var det dags för andra vaccinationen mot TBE för hela familjen. Det gick bra, trots att L blev lite uppjagad, som sist. Hon gillar verkligen inte sprutor. Men vem gör det?

När vi var klara kom vi fram till att vi skulle se till att vaccinera oss mot Hepatit A också, eftersom vi saknade det. Det var möjligt att ta första dosen på en gång så vi passade på. Det krävdes en stunds övertalning för stackars L, och stackaren vet inte att vi ska dit igen om en månad...

Barnen hade kikat på några böcker på Maxi sist vi var där, så de skulle få välja vars en bok efter sprutorna, men när vi väl kom dig så blev R:s val istället en grill. Han vill ju grilla som pappa! Sötnöten grillade både korv och majs under eftermiddagen, och kryddade hej vilt!
Han satte tom på locket på grillen emellanåt, precis som pappa J gör. Det blir nog en liten Weberkille av honom också ;-)

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Ja, usch för sprutor. Jag håller med L :)

Så söt grillen är. För att inte tala om grillmästaren :)

Vero sa...

Hihi så söt grill.

Nä, sprutor är aldrig kul. Usch och fy.

jenmy sa...

Kul att han använder den..här har den där grillen spridits ut och vet inte hur de hanterar den ;) Får väl visa O lite inspirerande bilder på R ;)
Kram

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma sa...

Men oh vilken söt. Klart han ska göra som pappa gör.