29 december 2012

Äventyrsbad

Äventyrsbad var det ja... And here we go again.. J ringde hem och berättade att R förmodligen svalt en bit av en plastgaffel, en sån där kombinerad gaffel-kniv. En av "tänderna" till gaffeln saknades och de kunde inte hitta plastbiten någonstans. Den var där från början.. Vad göra?

Ja, inte vet jag! Jag ringer alltid 1177 när det är något.Vet bara att en kompis barn svalde en skruv och att det var ganska allvarligt, att han absolut inte skulle hoppa omkring eller så utan de fick åka till läkaren. Vet dock inte hur storyn fortsatte, förutom att allt är bra med kilen.. Så 1177 blev det. Grattis!

Det är många som ringer just nu. Du har köplats 74 och det är 39 minuters beräknad väntetid... J ringde 112 under tiden från simhallen och fick beskedet att man oftast inte behöver söka när barn svalt något, men att vi skulle höra med 1177.

1 timme och 10 minuter i kö resulterade i att bara avvakta.Vid akuta magsmärtor ska vi åka in med plutten. Ja, alltid är det något! Men de hade haft kul annars iaf!


7 kommentarer:

Jessica sa...

vilka äventyrsdagar ni verkar ha haft där hemma! hoppas det löser sig med gafflen och att den kommer ut den naturliga vägen ;)

Stor kram!

Anne sa...

Att det alltid ska hända något?! Hoppas verkligen att den lilla plastbiten är någon annanstans än i den där lilla magen! Kram

Nina - Glamourmamman sa...

Men lilla plutten då! Hoppas att allt har gått bra och att den som sagt kommer ut den naturliga vägen :-)

KRAM

Fnulan sa...

Men kära tider!!! Styrka och kärlek till er och hoppas det är lugnt med magen!

Maria sa...

Men jösses! Alltid är det nått....
Hoppas att han mår bra & plastbiten kommer ut där den ska.

kram kram

Therese sa...

Fy, som sagt alltid är det nått... Hoppas det gått bra och att det likt Emils sväljande av peng kommer ut naturliga vägen väl inbäddad i vetebulle... KRAM <3

Puk / Babydjungeln sa...

Vilgot bet sönder ett glas för ett tag sedan och en glasbit var BORTA. 112 skickade en ambulans även om de inte ansåg det vara akut. Kontentan blev att det oftast inte är någon fara men man ska ha koll så de inte får ont i magen, hög feber eller annat udda. Då är det akuten.

Hoppas allt löser sig! Massor av kramar och Gott Nytt År!