17 juni 2011

Legoland







L vaskade guld och jag höll tummarna för storkovan. Hon blev dock väldans nöjd med sin medalj. Jag var nöjd över att hon var nöjd.

Vi var på Legoland när de öppnade imorse och var nästan sist ut vid stängning. Tjejerna har åkt väldigt mycket karuseller. Det är underbart med ställen där man betalar inträde och sedan får åka allt utan massa krångel med biljetter. Vi hade också tur med både väder och köer. Vädret var lite com si com sa, moln, sol, regndroppar, jacka på, jacka av och jag tror att vi köat totalt 10 minuter på hela dagen.

Legoland som nöjespark får 4 av 5 solar. Fattar inte varför alla klagar på maten? Ok att det kanske inte finns några bra lättare alternativ, men vi åt väldigt god mat på en restaurang och hade själva med oss mellis.

Barnen får 4 av 5 solar då de faktiskt skött sig ganska bra. Inte så mycket gnäll och de var superduktiga när de fick åka några karuseller själva. De växte när de fick ansvar. Och R var inte alls gnällig. Han fick testa kompisens sittvagn en stund och var helnöjd och kickade med benen.






Efter gott grillat och en runda kort är det nu natti natti. Imorgon blir det bad för hela slanten. Hoppas bara kidsen sover längre än till halv sju imorgon. Det var lite för tidigt för min smak i morse.

6 kommentarer:

Rebecca sa...

Så härligt att allt gått så bra och att ni haft en toppendag. R ser verkligen helnöjd ut där han sitter.

Har varit problem att kommentera här, men hoppas det går denna gången.

Hoppaas ni får en lika härlig dag idag.
Kram Rebecca

Pernilla sa...

Legoland är verkligen toppen.
De badblöjorna du köpt har vi använt massor. Fungerar bra. Det är väldigt ovanligt att barnen gör nr2 när de badar.
Hoppas ni får en toppendag idag med.
Kram

Vero sa...

Har aldrig varit på Legoland och nu är barnen så stora, så det blir väl att åka dit med barnbarnen antar jag. :o)

Ha en fin helg!

Ingelalala sa...

Vad mysigt ni verkar ha det. Jag skulle gärna åka till Legoland, vi siktar på nästa år.

Kram

Östblomman sa...

Va roligt och skönt att allt går så bra! Det är klart att man måste ta seden dit man kommer, imorgon får ni ta en gammeldansk till frukost ;).

Ha det fortsatt bra!
Kram

Therese sa...

Vad skönt med lite köer!! Verkar som ni har haft en härlig dag!