13 januari 2016

Trött inlägg

Galet trött. Det är jag ikväll. Har varit igång non stop. Tack och lov förberedde jag kvällens middag redan igår så det var bara att värma på pulled chicken och choppa lite sallad idag. För det har gått i ett idag.

Och som vanligt när vi har mycket framför oss också så blir jag lite uppstressad inombords. Så jag ska inte bli långvarig här ikväll. Jag har nattat båda barnen, alldeles för sent pga att vi kom hem sent efter L:s teaterträning och så dusch och lite kvällsfika efter det. Båda somnade ganska fort och jag hoppas att det inte blir allt för tufft att få upp dem imorgon. Tjatar varje morgon nu om att det bara är 4 dagar kvar, 3 dagar kvar osv. Imorgon blir mantrat, men det är bara imorgon också...

Lite tvätt är nu hängd och lite är vikt. Jag hade massa planer på saker jag skulle velat stöka undan ikväll, men det finns ingen ork. Trots att jag inte varit speciellt fysiskt aktiv idag så värker ryggen av trötthet.

Hej Bullen! P.S. Figuren på bilden har inget med inlägget alls att göra. D.S

Imorgon är en annan dag!

3 kommentarer:

Maria sa...

Inte stressa!! Var rädd om dig.
R är på resande fot och genast blir det tajt i schemat. Men vi har roddar ihop det bra jag & S, jag han till och med komma iväg på min träning :)
Men som sagt i morgon är det en annan dag…

KRAM

Pälsbloggaren sa...

Då kommer du alltså sova gott inatt :)

Unknown sa...

Hoppas du får sova gott hjärtat! Låter som att du behöver få sova ut också!
Ta det lugnt och stressa inte. KRAM