02 september 2019

Hummer & halsont

I fredags var vi på skaldjursbuffé Riviera Strand i Båstad och det var sååå gott! I början av sommaren satte J & jag upp som "mål" att äta mer skaldjur den här sommaren. Jag vet inte riktigt om det faktiskt blivit så, det har mest blivit caesarsallad med scampi - och visst, det räknas ju också. Men i augusti har vi bättrat på statistiken och i fredags gjorde vi det rejält.

Jag vågar inte ens räkna efter hur många humrar J satte i sig, ha ha! Men vi fick nog valuta för pengarna iaf :-D


Idag kör vi mindre skaldjur och mer te då vi kurerar halsar. Först åkte L på en förkylning i slutet av förra veckan. I helgen var det lillebror R:s tur, så pass att han stannade hemma från skolan idag och softade på jobbet istället. Och nu är det visst min tur. Hade jag fått välja hade jag så klart hellre valt hummer än halsont idag..

4 kommentarer:

Mina sa...

Skaldjursbuffe låter helt fantastiskt. Älskar verkligen skaldjur och det känns så festligt ❤

carro sa...

�� Tänk om en annan hade lika tur med att kunna äta skaldjuren.Jag väntar tills vi blir bjuda på någon kräftskiva.Usch hoppas att ni kryar på er och slipper mer hals ont

Amanda Kanterfors sa...

Härligt att det mot slutet av sommaren blev bättre med skaldjur och jag tycker också om skaldjur speciellt räkor och kräftor. Krya på er :)

Fnulan sa...

Åååååå jag är sååååååå sugen, jag måste verkligen åka dit. Hakar du på???