04 oktober 2018

Asiatisk biffsallad & National taco day

För några veckor sedan gjorde vi Asiatisk biffsallad, ett recept av Jennie Walldén. Istället för ryggbiff hade vi oxfilé och det var en riktigt fräsch rätt som vi absolut kommer att göra fler gånger. Nästa gång kan vi  dock ha lite mer sting i dressingen. Man kan ju blanda i vilka grönsaker man vill egentligen. Lite man tager vad man haver, liksom :-)

Den var också god dagen efter, då det faktiskt blev lite rester!


På tal om mat är det ju Kanelbullens dag idag. Har du ätit någon kanelbulle? Jag avstod faktiskt, men åt tacos och det är ju faktiskt också National Taco Day :-D

Något som jag ofta glömmer när jag äter tacos är koriander. (Som också ingår i den asiatiska biffsalladen.) Köper hem men glömmer den på diskbänken... Men idag ställde jag den direkt på bordet när jag kom hem så det vara bara att knipsa av och njuta! Yummie!

2 kommentarer:

Therese sa...

Åhhhh så sjukt gott detta såg ut, var ett tag sedan vi gjorde ne liknande variant, men nu tror jag att jag ska testa det recept du länkar! Ha en fin fredag och trevlig helg <3

Johanna sa...

Det där såg gott ut!