15 oktober 2012

En coach!Det har blivit liiite mycket av sådana här godsaker som innehåller socker och andra kolhydrater den sista tiden. Och obefintligt med träning. Men nu är det slut med det. Om 5 veckor åker jag till Malaga på tjejweekend med träningsfokus och vill inte vara värsta Muminmamman som inte orkar röra mig. Plus att jag har en oöppnad present av bästa vännen Cool som jag får öppna när jag når ett visst antal kilo på vågen som också lockar :-)

Så i helgen övertalade jag fina Emelie att coacha mig! Det är inte det att jag inte vet vad jag ska äta (eller inte äta) eller att jag behöver röra på mig, men jag behöver någon som håller efter mig lite ;-) Och det tror jag att Emelie kan!


Redan idag har jag kickat igång och chockat kroppen. Premiärbesök på gymmet med löpning på löparband för första gången i mitt liv och lite styrka koncentrerat på armar och axlar.Och plankan förstås. Sedan power walk med doggen och i n g e n  sötning i teet! Det finns en stor risk att jag inte kommer ur sängen imorgon... Träningsvärken har redan kickat in!

4 kommentarer:

Emelie sa...

Detta ska vi fixa darling!
Kommer bli kämpigt emellanåt, men roligt kommer vi ha <3


Kram

Anonym sa...

Fasen va bra CK!! Jag gillar när du visar ditt "go" såhär! Superbra!!! Kram jcool

Pernilla sa...

Låter som en som bestämt sig.
Hejja!!! Klart du fixar det.
Kram

Martina sa...

Jag skulle behöva någon att träna MED! Alltså en vän att gå till gymmet med eller gå på PW´s med....Men de jag känner som ev. skulle kunna tänka sig att göra detta bor på andra sidan stan så.... Att gå själv på gymmet känns som rena döden haha